BESTELLEN

Hoe kan je een bestelling plaatsen?

Geef uw contact gegevens, de product beschrijving (of CNK nr) en voorschrift door.

Bestel online

Afhalen? in de apotheekin kluisje**

Op de hoogte houden per? e-mailtelefoon

Foto(s) van uw voorschrift

ik accepteer het privacy beleid om dit bericht te verzenden.

u krijgt van ons bericht als uw bestelling klaar ligt

*verplicht
**(enkel voorschriftvrije producten!)

 

Geneesmiddelen

In onze apotheek bieden wij u voorschriftplichtige geneesmiddelen en vrij verkrijgbare geneesmiddelen aan.

Over het algemeen schrijft de arts een geneesmiddel voor en levert de apotheker het vervolgens af aan de patiënt. Daarnaast kunnen patiënten bepaalde geneesmiddelen verkrijgen zonder voorschrift van een arts.

 

Deze vrij verkrijgbare geneesmiddelen, ook bekend als OTC-geneesmiddelen (‘over the counter’), voorkomen of behandelen kwalen en symptomen die goedaardig of van voorbijgaande aard zijn. Zoals alle geneesmiddelen zijn ze onderworpen aan strenge vereisten op vlak van kwaliteit, doeltreffendheid en veiligheid. OTC-geneesmiddelen zijn uitsluitend in de apotheek verkrijgbaar.

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheid om voor een aantal geneesmiddelen de generische versie aan te kopen. Generische geneesmiddelen of de zogenaamde “witte producten” zijn geneesmiddelen die dezelfde werkzame stof bevatten als het originele merkgeneesmiddel. Generische geneesmiddelen zijn volledig evenwaardig met het oorspronkelijke geneesmiddel maar zijn vaak goedkoper.

 

 

Denk eraan : een voorschrift is slechts 3 maanden geldig. Als er medicijnen op het voorschrift staan, die u nog niet nodig heeft, kunnen we deze uitstellen, maar blijft de oorspronkelijke datum gelden.

HEEFT U EEN VRAAG OF HEBT U HULP NODIG?

Doorlopend open van 9 tot 18u30. Open elke zaterdag van 9 tot 12u30.
+ +